Om oss

Foto: Lena Fixdal. Bilde av Hildegunn Hoff Sagli og Trond Grem Wold

Viken terapi består av samboerparet Hildegunn Hoff Sagli og Trond Grem Wold. Vi har kontorer i Askim og Ski.

Vi er begge studenter ved Norsk Gestaltinstitutt (NGI), og frem til vi er ferdig uteksaminert våren 2021, følges vi tett opp av NGI, blant annet gjennom obligatorisk veiledning. I denne perioden tilbyr vi terapi til reduserte satser.  

Som godt voksne mennesker, med levd liv, oppturer og nedturer, har begge vært ute flere vinternetter. Dette er verdifull erfaring i tillegg til den teoretiske ballasten. Terapistudenter må dessuten gå i egenterapi, som obligatorisk del av utdannelsen.   

Mennesker preges naturlig nok av sine erfaringer, og vi tenker at våre liv har bidratt til å gjøre oss tolerante, rause og åpne. Ja, vi kan si at det utgjør et verdigrunnlag for Viken terapi. Som klient er du velkommen med alle typer utfordringer. Det kan være krevende livsvalg, ønske om endring, vanskelige relasjoner eller tap av motivasjon/glede. I møte med oss kan du trygt forvente at ingenting er for lite eller for stort. Det finnes heller ikke noe som er tabu å snakke om.   

Vi har begge et nært forhold til musikk og lyd. Derfor er vi, som ledd i den terapeutiske prosessen, åpne for å utforske hvordan musikk/lyd kan sette deg i kontakt med følelser og behov. 

Timebestilling gjøres på denne siden; vi tar raskt kontakt med deg. Du kan velge hvem av oss du ønsker å snakke med. Hjertelig velkommen!