Viken Terapi har tilholdssted i Askim, og består av terapeutene Hildegunn og Trond Sagli-Wold. Begge har terapeutisk grunnutdannelse fra Norsk Gestaltinstitutt (NGI). De er også medlem av Norsk Gestaltterapeut-forening (MNGF), noe som gir kvalitetssikring og trygghet for alle parter. 

Klientene kommer i hovedsak fra Indre Østfold og Nordre Follo, samtidig som digitale løsninger muliggjør samtaler uavhengig av geografi.

Hildegunn og Trond har til sammen syv voksne barn, og således livserfaring og opplevelser fra ulike roller og situasjoner (forelder, venn, partner, arbeidstaker, leder, student og terapeut). Livserfaringen påvirker og støtter det terapi-faglige, og utgjør et verdifundament for Viken Terapi. Vi ønsker å skape et rom for unike møter – et rom som frigjør, åpner og tar imot.

Som klient er du velkommen med alle typer utfordringer. Det kan være krevende livsvalg, ønsker om endring, vanskelige relasjoner eller tap av motivasjon og glede. Ingenting er for lite eller for stort. Ingenting er tabu å snakke om.   

Bestill time her >>

Hildegunn Hoff Sagli-Wold

Hildegunn (f. 1969) er opprinnelig fra Gjøvik, men har gjennom livet bodd i Oslo, Askim og Ski. Hun har utdannelse fra Norges Musikkhøyskole, med en master i musikkteori. Arbeidserfaringen omfatter blant annet 15 år i videregående skole, både som lærer og leder. I tillegg er hun utdannet psykoterapeut/gestaltterapeut fra NGI (2017-2021). Last ned MNGF-bevis her.

Hildegunn har særskilt terapeutisk erfaring med relasjonsproblematikk, ungdom, veivalg og traumer. Hun tar imot klienter en-til-en, og tilbyr parsamtaler sammen med Trond.

hildegunn@vikenterapi.no

Trond Grem Sagli-Wold

Trond (f. 1971) er fra Oslo. Han har utdannelse fra BI og UiO innenfor kommunikasjon, organisasjon og psykologi. Arbeidserfaringen omfatter ulike brobygger-roller i organisasjoner/næringsliv, samt noen år i kommunikasjonsbyrå. I tillegg er han utdannet psykoterapeut/gestaltterapeut fra NGI (2017-2021). Last ned MNGF-bevis her.

Trond tilbyr parsamtaler sammen med Hildegunn.

trond@vikenterapi.no