Categories:

Viken Terapi har flyttet inn i Stasjonsmester Frosts gate 20 i Askim. Vi synes selv vi har fått et lyst og hyggelig tilholdssted.

I løpet av det første halvåret er vi begge ferdig utdannet gestaltterapeuter. Om du lurer på hva gestaltterapi er, kan det kort beskrives slik: En samtaleterapi, hvor vi som terapeuter er oppmerksomme på både språk, tanker, følelser og kroppslige fornemmelser og reaksjoner – samtidig. Gestaltterapi er basert på forskning, og bygger på humanistisk tankegods.

Viken Terapi tilbyr tjenester innenfor fire områder: Individualterapi, Parsamtaler, Gruppetorg og Terapi på nett. Du finner mer informasjon om alle disse tjenestene her på nettsiden.

Vi åpnet kontoret vårt i september 2019, og holdt hus i Ski de første 18 månedene. Våre klienter er alt fra ungdom til godt voksne, av begge kjønn, og befinner seg i ulike livsfaser og -situasjoner. Tematikk for våre samtaler kan være alt fra utfordrende relasjoner til vansker med å mestre aspekter av hverdagen.

Helt konkret tenker vi at Gestaltterapi egner seg godt for blant annet angst, depresjon, veivalg, sorg, kriser, tap av motivasjon og ulike former for relasjonsproblematikk.

Du trenger ingen henvisning for å komme til oss, og generelt har vi begrenset ventetid. Bruk skjemaet på denne siden, eller skriv en e-post til en av oss. Dersom du er nysgjerrig på Gruppetorg, hører vi gjerne fra deg! Send noen ord på e-post til kontakt@vikenterapi.no.

Til slutt ønsker vi alle et riktig godt 2021, og ser frem til samtaler med både nye og eksisterende klienter.

Comments are closed