Første time

Lurer du på hva som skjer første terapitime? Vi tror det er mange som funderer på dette. Derfor har vi laget en kort guide. Det første er selvsagt å finne frem til Livshuset. Akkurat det tror vi skal være overkommelig. Du finner både kart og ruteinformasjon på denne siden. Inngangen er på baksiden av huset, ved restaurant Tandoori Palace. Innerst i gangen ser du en oversikt over alle som jobber i Livshuset. Gå inn døren til venstre.

Som hos de fleste terapeuter vi kjenner, pleier klientene å ta av seg skoene. Disse kan du sette på skohylla nederst i trappa. Hvis du har veldig lyst til å beholde skoene på, er det helt greit. Da bruker du de blå skoposene. Gå opp trappa og sving hardt til høyre. Innerst i gangen finner du et hyggelig venterom med toalett.  På vei til venterommet ser du døra vår i enden av gangen. Den du skal snakke med henter deg på venterommet når timen begynner.

Som ny klient starter timen med at du fyller ut et enkelt skjema med basis kontaktopplysninger. Hvis du har lyst til å vite mer om hvordan vi behandler informasjon, finner du svar på denne siden. Samtidig vil vi informere om pris, betaling og andre praktiske opplysninger. Resten av timen handler om å bli kjent. Kanskje lurer du på noe omkring gestaltterapi, eller har praktiske spørsmål? Det er fint om du forteller litt om tidligere terapierfaringer. Selvsagt vil hoveddelen av den første timen handle om at vi snakker om det som er viktig for deg og som er grunnen til at du kommer til oss. Mot slutten av timen setter vi av tid til å oppsummere hvordan den første timen har vært. Her er det også naturlig at vi snakker litt om veien videre. Vi gleder oss til å ta i mot deg, snakke med deg og bli kjent.

Se film fra kontoret her >>