Lurer du på hva som skjer første time?


Vi tror det er mange som funderer på dette. Derfor har vi laget en kort guide.

 Det første er selvsagt å finne frem. Akkurat det tror vi skal være overkommelig. Vi holder til 20 meter fra togstasjonen i Askim, sammen med andre terapeuter og helse-tilbud. Du kan bruke heisen, eller ta trappene. Det er også rikelig med parkeringsplasser rundt bygget.

I tredje etasje finner du et hyggelig venterom. Det er fint om du er på plass 5-10 minutter før avtalen. Den du skal snakke med henter deg på venterommet når timen begynner.

Som ny klient starter timen med at du fyller ut et enkelt skjema med kontaktopplysninger. Samtidig vil vi også informerer deg om pris, betaling og andre praktiske detaljer.

Resten av timen handler om å bli kjent. Kanskje lurer du på noe omkring gestaltterapi, eller har praktiske spørsmål? Det er fint for oss om du forteller litt om tidligere terapierfaringer. Men selvsagt vil hoveddelen av den første timen handle det som er viktig for deg og grunnen til at du kommer til oss. Mot slutten av timen setter vi av tid til å oppsummere hvordan den første timen har vært. Her er det også naturlig at vi snakker litt om veien videre.